تجربه های مدیریتی پروژه طنین وحی
تجربه های مدیریتی پروژه طنین وحی
نخستین ترجمه گفتاری نمایشی قرآن کریم
نویسنده: مهدی ساغری زاده
اگر برای خرید تمایل به عضویت در سایت ندارید،
فقط کافی است نام محصول را به سامانه ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۱۰۸۲ بفرستید
همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت
درباره این کالا بیشتر بدانید
چرا از قرآن دوریم؟
شاید یکی از پاسخها این باشد:
مردم جهان و بهویژه غیر عربزبانها بر متون عربی مسلط نیستند و در نتیجه درک درستی از مفاهیم دقیق قرآن نخواهند داشت و به دلیل عدم فهم درست معانی و زیباییهای قرآن، انگیزه کافی برای برقراری ارتباط مستمر با قرآن فراهم نمیآید.
بنابراین فراهم آوردن بستری برای ارتباط عمیق، راحت و گسترده با قرآن کریم و درک معارف آن یک وظیفه همگانی است.
از این روی «مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان» برای رفع این معضل و ایجاد فضای مناسب برای درک مفاهیم کتاب آسمانی و رشد و تعالی آحاد مردم پارسیزبان، کوشیده است در گام اول «ترجمهای روان، دقیق، زیبا و همهفهم» را در اختیار جامعه اسلامی پارسیزبان قرار دهد.
علاوه بر آن برای تعمیق اثربخشی قرآن در ذهن مخاطبان و توسعه کمی و کیفی آن تلاش وافری برای بهرهگیری هوشمندانه از «هنر» و «فناوری» به عمل آمد و بر این مبنا پروژه بزرگ «طنین وحی» تعریف شد.
در این طرح، ترجمه متن مقدس قرآن با شیوه و محتوایی نوین ارائه میگردد. جالب است بدانید بیش از یکسوم آیات نورانی قرآن کریم، مواردی است که به نقلقول از شخصیتهای مختلف (مثبت یا منفی) پرداخته، که در پروژه حاضر این نقلقولها بهصورت نمایشی با حضور حدود 240 نقش اجرا شده و در قالب یک ترجمه گویای گفتاری ــ نمایشی با فضاسازی و ترکیب افکتها و آواهای مناسب، عرضه میگردد. آیاتی که شامل نقلقول نیست، بهصورت روایت با حس مربوط ارائه میشود تا فهم متن و مفهوم آیه را برای مخاطب هموار کند.
کتاب «تجربههای مدیریتی پروژه طنین وحی» با هدف ثبت و انتقال تجربیات گرانبهای این پروژه عظیم که از آغاز تا پایان آن حدود هفت سال به طول انجامید، نگارش شده تا بتوان از آن به چند هدف ارزشمند دست یافت که خود زمینهساز تحولات بعدی خواهد بود:
- اول آنکه تجربیات مدیریتی این پروژه در اختیار سایر محققان و هنرمندان عرصه تولید محصولات چندرسانهای قرار گیرد.
- دوم آنکه زمینه نقد بر محتوای «طنین وحی» مهیا شود، بهطوریکه سایر محققان عرصه قرآن بتوانند راه رفته ما را تکمیل نمایند و ابواب بیشتری بر روی مردم نیازمند جهان بگشایند.
- سوم آنکه زمینه نقد، رشد و تعالی روشهای تولید نرمافزارها و محصولات چندرسانهای دینی فراهم آمده و سایر عزیزان فعال در این عرصه گامهای بعدی را بردارند.
بر این اساس گروههای زیر مخاطبان کتاب حاضر خواهند بود:
- قرآنپژوهان
- تولیدکنندگان محصولات چندرسانهای
- تولیدکنندگان محصولات نرمافزاری
- تولیدکنندگان محصولات دینی
- مدیران فرهنگی در لایههای مختلف کشوری، استانی و ...؛ و در انواع مختلف دولتی و مردمی
- اساتید، فضلا، نخبگان و طلاب حوزههای علمیه
- اساتید و دانشجویان رشتههای زبان و ادبیات فارسی، زبان عربی، تاریخ، الهیات و معارف اسلامی، علوم ارتباطات اجتماعی، مدیریت، مهندسی فناوری اطلاعات، هنرهای نمایشی و سینما
کتاب «تجربههای مدیریتی پروژه طنین وحی» شامل چهار فصل است:
- فصل اول: معرفی پروژه «طنین وحی»
- فصل دوم: چارچوب پژوهشی و مدیریتی پروژه
- فصل سوم: فرآیندهای تولید پروژه
- فصل چهارم: مسائل فناورانه و تکنیکی پروژه
در فصل اول محصول به اجمال معرفی شده است. در فصل دوم کتاب، مبانی پژوهشی و محورهای مدیریتی پروژه «طنین وحی» بیان گردیده؛ در فصل سوم فرآیندهای اجرایی و تولیدی پروژه و سیر اقدامات انجام شده ارائه و نهایتاً در فصل چهارمِ کتاب به تکنیکها و فناوریهای خاص استفاده شده، اشاره گردیده است که برای متخصصان و محققان جالب توجه خواهد بود.
نام انتشارات: مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان
سال چاپ: 1397
نوبت چاپ: اول
شمارگان: 1000
قطع: رقعی
تعداد صفحه: 176
شابک:
978-600-6146-66-9
اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می کند.
برای ثبت نظر ابتدا باید به سایت ورود کنید.
ورود/ثبت نام